Yahoo Web Search

  1. Ad
    related to lost hiker
  1. Sort by

  1. AVERAGE SPEED = TOTAL DISTANCE / TOTAL TIME Distance = 20+10 = 30 km Time = 5 + 10/80 = 5 1/8 hours AVERAGE SPEED = 30 / 41/8 = 240 /41 = 5.85 km/ hour ANSWER

    1 Answers · Science & Mathematics · 19/05/2014

  2. alright I assume you're smart enough to figure out where he got to by just adding the distances, the only hard part is figuring out how far from the original place he is. so lets say he ends up at (x,y) (he actually ends up at (-3,4) if you consider east...

    2 Answers · Science & Mathematics · 30/09/2009

  3. ...5 Use any trig function ex. sinΘ=opp/adj.... anyways the hiker needs to travesl 5 km at 30 degrees SE

    2 Answers · Science & Mathematics · 28/01/2008

  4. add up the amount on the N/S axis and the amount on the E/W axis. then use geometry to answer the questions. also, you could draw it on graph paper if that helps you see it better.

    4 Answers · Science & Mathematics · 19/06/2008

  5. The best thing to do is to get squared paper and draw it out. Start with one point as 'camp' and draw a line 4 squares to the left, then 6 squares down etc. When you finish the diagram draw a line from the last point to your first...

    3 Answers · Science & Mathematics · 08/06/2008

  6. (1) Your velocity relative to the shore is 5.0 + 2.0 km / h = 7.0 km/h. (2) Use the Pythagorean Theorem to compute the hypotenuse magnitude and angle. (3) Ditto. (4) Add the vectors, head to tail, then compute the resultant. The answer is...

    1 Answers · Science & Mathematics · 08/07/2008

  7. 1) To add two vectors, use the law of cosines: C = sqrt (A^2 + B^2 + 2AB cos theta) 2) Add up the x (east is positive) and y (north is positive) components. Use pythagorus to get the magnitude (you already...

    2 Answers · Science & Mathematics · 05/06/2010

  8. Total distance E is: 4 + 3 - 9 = - 2 km. Total distance N is: - 6 + 5 + 12 - 3 = 8 km. Distance from camp = sqrt(8^2 + 2^2) = sqrt(68) = 8.25 km. If t is the required angle: tan(t) = - 8 / 2 As the distance is...

    1 Answers · Science & Mathematics · 09/06/2008

  9. 1. East = 4km + 3km = 7km West = 14km 14km - 7km = 7 km west South = 6km + 3km = 9 km North = 5 km + 9 km = 14km 14 km - 7 km = 7km north displacement from the camp = sqrt[7^2 + 7^2] displacement from the camp = 9.9 km ANSWER tan θ = 7/7 θ...

    1 Answers · Science & Mathematics · 16/06/2008

  10. #1 : you have to get rid of the angles first so for the first guy we multiply (cos 65) * 15 so we get 6.33 N to the right and multiply (Sin 65) * 15 so we get 13.59 N going up Second guy we multiply (cos 135) * 16 so we get 11.31 N to the Left and multiply...

    2 Answers · Science & Mathematics · 01/10/2008

  1. Ads
    related to lost hiker
  1. Try asking your question on Yahoo Answers