Yahoo Web Search

  1. ... 5 =63/8 3/ 4 x 6 10/12=27/ 5 5 /6 / 3/10=25/6 8 4 /7 / 3 1 /3=117/40 It took John 2 1 / 4 hours to drive 135... many miles per hour did john drive? John drives...

    13 Answers · Education & Reference · 03/04/2009

  2. ... John Pam can do 6 times the work of... contributes 1 unit of work. John contributes one...other words: 1 + 1 / 4 + 1 /6 = 1 + 3/12 + 2/12 = 1 + 5 /12 = 17/12 So...

    8 Answers · Education & Reference · 08/08/2010

  3. 1 .) Siti started with $24, John started with $30 (24 is 4 / 5 of 30). John spent $ 4 ($30 - $ 4 = $26). John now has $26 and...

    1 Answers · Education & Reference · 29/03/2014

  4. Sally does 1 / 4 of the job in one hour and John does 1 /6, so together they do ( 1 / 4 + 1 /6) = 3/12 + 2/12 = 5 /12 of the job in one hour So it would take 12/ 5 hours to finish...

    1 Answers · Education & Reference · 26/05/2010

  5. ...it takes x hours, Sally can do 1 / 4 of the job in 1 hour, John can do 1 /6, and together they can do 1 /x. So 1 / 4 + 1 /6 = 1 /x 3/12 + 2/12 = 1 /x 5 /12 = 1 /x cross multiply: 5x = 12 divide by 5 x = 12/ 5 hours = 2 2/ 5 ...

    3 Answers · Education & Reference · 14/02/2010

  6. For the 1st problem....it is 5 x 4 / 1 because he does 20 chores in 5 hours. For the second problem the correct one is 2 feet. So your hunch is correct!

    3 Answers · Education & Reference · 26/03/2013

  7. You have to be 13 to be on here Marcy. 4 / 5 + 4 / 5 + 1 /2 of 4 / 5 = 8/ 5 + 2/ 5 = 10/ 5 = 2 bags ......................... 1 /2 x4/ 5 = 4 /10 = 2/ 5

    3 Answers · Education & Reference · 08/12/2013

  8. 2/3 x 6 = 4 4 cups

    3 Answers · Education & Reference · 20/03/2009

  9. 1 ) John 8:42 5 :14 8:45 to 5 :15 2... 5 .54 an hour, how much did she make ...? 7:30 to 3... during the week: 6, 5 1 /2, 4 1 / 4 , 7 1 /2, 4 3/ 4 ... = $429.20 $10.73 * 1 . 5 = $16.095 (Overtime...

    2 Answers · Education & Reference · 10/11/2011

  10. 1 ) 4 x - 3 = 5 4x = 8 x = 2 Hence, answer...250 original money = $250 x 12 = $3000 4 ) (bc / a) 5 ) 5 miles = 20 minutes = 1 /3 hour total distance = 5 + 10 = 15 ...

    1 Answers · Education & Reference · 15/10/2011

  1. Try asking your question on Yahoo Answers