Yahoo Web Search

  1. Sort by

  1. I will do the first so you can do the second by proxy. Assuming they...

    1 Answers · Science & Mathematics · 27/06/2013

  2. ...this is per year, multiply by the 12 months per year. 100% = 5,000$ 1% = 50$/month 50$/month x (12months/year) = 600$/year Now, he said to ...

    1 Answers · Science & Mathematics · 10/04/2011

  3. l=2j-5 j+l+6=50 j+2j-5+6=50 3j+1=50 3j=51 51/3=17=j Jay is 17 Loretta is 27 substitute l in the second equation and solve for j then plug j in to find l

    3 Answers · Science & Mathematics · 19/05/2011

  4. ...subtract $3.15, the amount they didn't spend. The parking was 7 * 1.50 = $10.50, so before that they had $13.65. This is what they...

    1 Answers · Science & Mathematics · 19/12/2010

  5. Actually, as far as I can see, you answered all of these correctly. Good job!

    2 Answers · Science & Mathematics · 11/08/2010

  6. they are all correct i got a 100 percent on both tests lol

    1 Answers · Science & Mathematics · 11/08/2010

  7. ..., right? 1.5 * k + 1 * r = 42.5=...the amount he earns is $1.50 = 1.5 per king size and $1.00 = 1 per regular. So now we can solve, because we...

    4 Answers · Science & Mathematics · 21/07/2010

  8. why didn't you just copy your entire textbook? I'll do one. What is the average speed of a cheetah that sprints 100 m in 4 s? How about if it sprints 50 m in 2 s? 100m/4s = 25 m/s 50m/2s = 25 m/s .

    4 Answers · Science & Mathematics · 02/02/2010

  9. ...1/10 for getting two 3s (1/100 (1/10 x 1/10)x2 for getting 4 & 2 (1/50) (2/10 x 1/10)x2 for getting 5 & 1 (1/25) Add all the above = 7/100...

    2 Answers · Science & Mathematics · 09/05/2009

  10. ... learning this in grade 9! What you have to do, is make two equations: 240 = 25x + 10y for the first...240 = 25(9) + 10y 240 - 225 = 10y 15 = 10y y = 1.5 Therefore, John's fixed salary is $9 per hour and his overtime pay...

    4 Answers · Science & Mathematics · 09/04/2009

  1. Try asking your question on Yahoo Answers