# Yahoo Web Search

1. ### The daily cost of renting a car is \$30 plus .10 per mile. If John paid 52. 50 for a 1 -day rental, how many ...?

John paid \$52. 50 total. \$30 went for a flat fee. So 52. 50 - 30 = mileage. So John spent \$22. 50 on miles @ 10¢ per mile 0.10m = 22. 50 m = 225 Answer: B. two hundred and twenty five

3 Answers · Science & Mathematics · 02/09/2013

2. ### John has just had a 1 % pay rise. How much more money does he keep for personal spending this year?

...this is per year, multiply by the 12 months per year. 100% = 5,000\$ 1 % = 50 \$/month 50 \$/month x (12months/year) = 600\$/year Now, he said to ...

1 Answers · Science & Mathematics · 10/04/2011

3. ### if john can rake a lawn in..........?

...time time... ..together...together -------.+.-----------.+.----------- = 1 job John .. . John ... ....I alone alone.....alone 5......x......x ---.+.---.+.---- = 1 50 .... 50 ....40 Multiply every term by 200 to eliminate fractions. ...

1 Answers · Science & Mathematics · 28/09/2008

4. ### Solve the following problem using your favorite method.?

..., right? 1 .5 * k + 1 * r = 42.5=...the amount he earns is \$ 1 . 50 = 1 .5 per king size and \$ 1 .00 = 1 per regular. So now we can solve, because we...

4 Answers · Science & Mathematics · 21/07/2010

5. ### What does \$12. 50 + 4% increase = ?

12. 50 ( 1 .04) = 13. - John

9 Answers · Science & Mathematics · 15/05/2008

...time of their meeting = 10:00 + 6 +( 0.11 x 60 ) = 4:06 pm since john travelled for 6.11 hours distance travelled by him = 50 x 6.11 = 305.5 km

8 Answers · Science & Mathematics · 19/09/2006

7. ### SAT MATH QUESTION :) HELP?

Let T = minimum time that a driveway can be done by John & Mary together Working equation is 1 / 50 + 1 /20 = 1 /T 2 + 5 = 100/T T = 100/7 T = 14 min...

1 Answers · Science & Mathematics · 28/01/2009

8. ### Algebra word problem!?

...spent 2x (Twice as much as John did ) so now Mark's money is: 4. 50 - 2x John used to have \$3.00 and then he spent x (the...0. 50 JOHN STILL HAS = \$ 1 .00

1 Answers · Science & Mathematics · 31/08/2009

1 . let j = age of Jimmy 3j + 2 = 50 3j + 2 - 2 = 50 - 2 3j = 48 3j/3 = 48/3 j = 16 years 2. let e = earnings per hour 38e = 88 + 273 38e = 361 e = 361/38 e = 9. 50

6 Answers · Science & Mathematics · 30/09/2008

10. ### word problems for a test?

1 ) Kevin = x \$ John = (x +9 ) \$ ADD 2x + 9 = 97 2x = 88 x = 44 \$ ANSWER 2) 75 X 8 = 600 oz 600 /12 = 50 cans ANSWER

2 Answers · Science & Mathematics · 16/11/2012